bau tec
BAU+TEC
Innovative Baustoffkonzepte im Umweltschutz
Schotterhalden BAU+TEC Tehnologia materialelor de constructii
Idei pentru materiale inovative in constructii. Ecologice si economice.
Noi dezvoltam materiale de constructii inovative pentru o utilizare eficienta si economica a resurselor naturale si a energiei in constructii. Prin combinarea cu cerintele de protectie a mediului, asiguram succesul ecologic si amprenta de carbon a inovatiilor noastre. Calitatea materialelor noastre durabile o documentam prin verificari exacte ale materialelor de baza, care ne sustin introducerea pe piata si distribuirea competenta si de incredere a acestora.
   
Würfel BAU+TEC Management de proiect
Dezvoltam proiectele Dumneavoastra. De la Idee la client.
Va conducem prin toate etapele proiectului Dumneavoastra la dezvoltarea serviciilor si produselor inovative in tehnologiea materialelor – de la idee pana la prezenta pe piata. Impreuna cu partenerii nostri din marketing si comunicare ne preocupam de plasarea portofoliului Dumneavoastra acolo unde are cel mai mare efect: asupra clientilor Dumneavoastra finali.
   
Dachplatte
BAU+TEC Inginerie
Servicii de inginerie pentru protectia mediului la cladiri si situri contaminate.
Fie zone industriale, parcuri comerciale depozite vechi sau cladiri contaminate – noi identificam poluantii din depozite de deșeuri, zone industriale dezafectate, și proprietăți imobiliare și vă aratăm necesitatea de reabilitare – pentru siguranta in proiectare și pentru protecția mediului